Élet egy többemberes babával :)

Azért kezdtem el blogot írni, mert szeretném megosztani hasonló helyzetben lévő vagy épp ellenkezőleg, teljesen más cipőben járó szülőkkel, milyen is az élet egy nyűgös, sírós, érzékeny kisbabával. Rengeteg gondolat forog a fejemben nap mint nap: azok a dolgok, amik történnek velünk, a nehézségek egy ilyen babával, hogy mennyit változunk, hogy mások mit gondolnak rólunk, és még sorolhatnám. Hátha tudok egy kis biztatást adni azoknak, akik épp ki vannak merülve vagy el vannak keseredve.

Friss topikok

Linkblog

Még nem javult meg :)

2011.07.25. 15:54 - krisztike83

Húúú, tényleg jó régen írtam, az utolsó blog-bejegyzésem tavaly decemberi... És nem azért, mert "megjavult" a lányom. Lassan 16 hónapos lesz és még mindig naaagyon többemberes, csak éppenséggel picit másképp jelentkezik nála. Például úgy, hogy a többemberesekre jellemző hatalmas akaratára ráébredt és ebből úgy 10 hós korában megszülettek az első hisztik. Persze ezek még nem azok a földön-fetrengős, igazi dackorszakos hisztik. De ha valami nem úgy történik, ahogyan azt ő eltervezte vagy szeretné, akkor van "nemulass". :D Sokszor jót nevetek rajta ilyenkor, és sokszor engem is felhúz. Megpróbálom jól kezelni, amennyire tőlem telik.

Mellesleg nagyon okos (hát persze, hogy ezt mondom, hisz az enyém, hehe), 10,5 hónaposan kimondta az első szavát: "szisz", ami cicit jelent, és azóta folyamatosan bővül a kis szókincse. Könyvekben lelkesen megmutat mindent, amit kérdezünk, állathangokat is régóta utánoz.

Járni picit későn kezdett, mert a mászási technikáját tökéletesre fejlesztette. :) 14 hónaposan tette meg első bizonytalan lépéseit és 15 hósan már egyedül ment.

A bejegyzés trackback címe:

https://tobbemberesbaba.blog.hu/api/trackback/id/tr943096676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása