Élet egy többemberes babával :)

Azért kezdtem el blogot írni, mert szeretném megosztani hasonló helyzetben lévő vagy épp ellenkezőleg, teljesen más cipőben járó szülőkkel, milyen is az élet egy nyűgös, sírós, érzékeny kisbabával. Rengeteg gondolat forog a fejemben nap mint nap: azok a dolgok, amik történnek velünk, a nehézségek egy ilyen babával, hogy mennyit változunk, hogy mások mit gondolnak rólunk, és még sorolhatnám. Hátha tudok egy kis biztatást adni azoknak, akik épp ki vannak merülve vagy el vannak keseredve.

Friss topikok

Linkblog

Fogacskák

2010.12.11. 10:42 - krisztike83

Alig, hogy elmúlt a gyötrő hasfájásunk, jött valami új, valami más... Először nem tudtuk mire vélni, hogy egyik pillanatról a másikra visításba kezdett, ami vigasztalhatatlan sírásba ment át. Még a cici sem kellett ilyenkor, hát ez tényleg újdonság volt. :)

Doktor néni megerősített abban, ami halvány sejtésünk volt. Korai fogzó lesz Csenge, és bár még a fogak kibújása messze volt, ahogy a fogcsírák mozogtak, fájdalmat okozott Babusnak. 4,5 hósan bújt ki egyszerre az alsó kettő. Most 8 hónaposak vagyunk és már 8 fogunk van, mindegyikkel megszenvedtünk.

És megint csak azon "gondolkodám", hogy lehet az, hogy egyes babák meg sem érzik, hogy jön a foguk, egyszercsak ott van és kész?!

A bejegyzés trackback címe:

https://tobbemberesbaba.blog.hu/api/trackback/id/tr532508488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása